Subiect: Ingerul pazitor
View Single Post
Vechi 17.10.2009, 22:01:56
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andie Vezi mesajul

La fel, am avut si eu o patanie cu un caine. Mergeam la metrou spre serviciu intr-o zi si nu stiu de ce, ma simteam f singura...si am intrebat "Oare cat va tine asta?" si in momentul urmator a aparut langa mine un caine vagabond care tinea pasul cu mine.....si am fost atenta sa vad daca ma urmareste....mergea fie mai in fata, fie mai in spate, dar tot timpul se intorcea langa mine.....fara sa ii dau nimic de mancare sau sa am mancare la mine. Cand am ajuns la metrou m-a lasat sa cobor si s-a uitat lung dupa mine. Poate parea o chestie fara importanta, care i se poate intampla oricui, dar eu cred ca atunci nu a fost ceva intamplator....eu l-am simtit ca pe un semn ca Dumnezeu tine la mine si cred ca asta a fost.
Exact la fel am patit si eu cu un caine vagabond care m-a intovarasit pe drumul spre casa mult timp (cativa kilometri) intr-o seara cand ma simteam f singura si deprimata. Am intrat intr-un magazin si i-am cumparat ceva de mancare dar, desi era f slab si pricajit, nu a vrut sa manance crenvustii pe care-i luasem pentru el. M-a insotit pana la scara blocului si apoi a plecat. M-a binedispus si nu m-am mai simtit singura. Cand am intrat in scara blocului l-am mangaiat si privirea din ochii lui era plina de o blandete si de o caldura cum n-am intalnit in ochii oamenilor.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote