View Single Post
Vechi 17.10.2009, 22:17:43
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Rugă

Ostenit de-atâta trudă , singur poticnit pe cale , / Mă îndrept , cerșind , în rugă , mila mântuirii Tale , / Unde ești ? În depărtarea , în abisul cel lăuntric / Nu Te văd. . .De-atâtea patimi , nu răzbat prin întuneric. . . / Și mă vaiet , și Te caut ; iar mă plâng , iar mă cutremur , / Când Tu vii , se face pace , intră sufletul în ceruri ; / Vino și îmi dă putere să nu Te alung vreodată , / Prin vreun gând răzleț , vreo vorbă ori vreo faptă necurată . / Ai venit . . . Să nu pleci iară . . . Harul Tău să mă-nsoțească, / Ca să mă smeresc de-a pururi sub mâna dumnezeiască . / Să Te-ascult întru tăcerea liniștii fără prihană / A prezenței Tale sfinte ; veșnicia să se-aștearnă . / Cum să înțeleg eu, Doamne , dorul Sfinților din Tine , / Când Te uit'atâtea clipe , trăind numai pentru mine . . . ? / Iartă-mi golul , neplecarea , încuibarea-n ce-i vremelnic , / Și-mi dă darul Tău , Stăpâne , să nu mă găsești nevrednic . . .