Subiect: credinta
View Single Post
Vechi 16.02.2007, 13:09:28
Juli Juli is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.2007
Implicit

Pentru noi, crestinii, mantuirea este cea mai importanta. Mantuirea noastra "se decide" aici, in viata asta. Noi, crestinii incercam, ne straduim sa facem cele de cuviinta, ca sa zic, aici, in viata asta.
Eu am ajuns sa cred print-un mare necaz (pentru mine si familia mea). Mare este pentru mine, pentru ca eu, mai slaba fiind, atat pot sa "duc". Eee, asa m-a intors pe mine Dumnezeu la credinta (nefiind dintre dornici de Adevar, care il cauta prin filosofie, yoga, budism si altele, si il gasesc, in cele mai multe cazuri, in Dumnezeu).
Eu, ca si crestina, sunt convinsa ca "un copil schilodit" (ma doare doar sa scriu asta, evident eu n-as suporta) a carui suferinta este de mii de ori mai mare decat a mea, va fi de mii de ori mai fericit decat mine in cealalta viata (este evident, merita!), pe care noi crestinii o asteptam. Asta Crezul nostru, al crestinilor...
Intr-adevar, pentru cei ce nu cred in viata de dupa moarte, cea vesnica, explicatia nu este buna...dar, repet, asta este crezul nostru. Deci pentru noi Dumnezeu este Bun si Indurator si Drept si plateste fiecaruia dupa faptele sale.
Vad in Biserica la care merg, intotdeauna prezent, "un baiat schilodit", eu nu cred ca e degeaba in Biserica. Cred ca IL cunoaste mult mai bine pe Dumnezeu decat noi!
Reply With Quote