Citat:
În prealabil postat de omulet
Citat:
În prealabil postat de Va_iubesc
E interesant, dar mie mi-e greu sa inteleg cum sa te comporti ca si cum ai iubi. Ori iubesti, ori nu iubesti. Mi se pare chiar fals, atata timp cat nu simti dorinta de a face ceva pentru celalalt din adancul inimii.
|
Si eu ma gandeam ca e fals. Dar poate ca se invata si practicand. Daca eu m-as ruga doar atunci cand simt ca vreau sa ma rog, cred ca ar trece zile intregi fara sa spun o rugaciune.
Ma gandesc ca dragostea nu e doar un imbold sau un sentiment. E si o decizie rationala. De multe ori, cabnd sunt obosit si imi cere cineva ajutorul, mai degraba i-as zice sa ma lase in pace si sa plece. Totusi, e o decizie sa-l ascult si sa vad ce pot face si poate in felul asta o sa simt si ceva.
E adevarat ca exista si riscul sa raman la o filantropie rece...
|
Si eu simt cam la fel... E trist, dar poate e mai bine deact nimic. Cand fac un bine, ma gandesc ca e bine sa il fac, dar cred ca e mai bine sa gandesc si sa fac binele decat sa raman "rece". Poate daca pun cate o crenguta pe foc o sa imi placa si mie Caldura si o sa simt ca trebuie sa pun si cate un lemn sa arda. Poate ma voi incalzi...
Cred ca pentru cei care nu simt inca, e bine sa invete sa simta, chiar si rational.
Vreau sa invat sa iubesc...