Citat:
Īn prealabil postat de Cristian_S
Gluma, gluma...timpul nostru este limitat si la sfarsitul vietii pe pamant vine moartea.
Dupa moarte ateii nu mai exista, crestinii vor exista acolo unde si-au pus roadele lucrarii vietii lor.
|
Exista.. cum sa nu existe. Exista in iad, din pacate, daca mor fara credinta, nebotezati in dreapta credinta.
Fiecare primeste ceea ce isi doreste, pentru ca avem un Dumnezeu drept; oricat ne-ar iubi pe noi, pe toti, caci iubirea lui Dumnezeu este infinita... el este in primul rand un Dumnezeu drept, care judeca si trimite pe fiecare acolo unde ii este locul.
Daca esti violent, iti place bataia, vei ajunge acolo unde e bataie si cearta vesnica.
Daca esti desfranat, iti vei petrece eternitatea printre alti desfranati.
Daca nu crezi in Dumnezeu, vei ajunge fix acolo unde 'nu este' Dumnezeu.
Imi permit o mica idee in incheiere; este o reclama acum la metrou la Unirii, care zice "Imi doresc sa probez toti pantofii din lume!" si e pozata o duduie vesela.
Eu fiind un crestin nebun, mi-am imaginat ca asta e o 'buna' daca pot folosi cuvantul asta pedeapsa in iad pentru cei care gandesc asa... sa probezi toti pantofii din lume, sa faci basici la picioare de la atata incaltat, sange, durere... lucruri neplacute.
Cam asta-i cu iadul.
Vei face ceea ce iti place sa faci aici, pana te vei satura!
[ va rog nu interpretati ca misoginism sau alte bazaconii din astea gandul meu ]
Si scopul vietii este indumnezeirea cum a bine a zis cineva aici.