View Single Post
Vechi 19.10.2009, 05:47:47
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de SabiaDomnului Vezi mesajul
Salutari,sunt nou pe forum si am o nelamurire ce ma macina de ceva timp:Cel mai bun prieten al meu,pe care-l cunosc de 6 ani,mi-a marturisit acum vreo 3 zile ca este homosexual si ca se simte atras de baietii de la el din clasa.Initial m-au incercat niste ganduri destul de agresive,insa m-am decis sa-i raspund cu calm si sa incerc sa-l readuc pe calea cea buna.Insa el a refuzat sa-mi accepte argumentele,reprosandu-mi faptul ca nu sunt un bun prieten si ca nu pot sa-l accept asa cum este el.Dupa aceea am inceput sa ne certam,iar el a plecat zicand ca nu o sa-mi mai vorbeasca vreodata.Tin sa mentionez ca respectivul a crescut intr-o familie compusa dintr-o mama deista si un tata ce se declara agnostic,astfel ca indiferenta fata de legile bisericesti este oarecum de inteles.
Acum as dori sa-mi spuneti ce sa fac,sa rup orice relatie cu respectivul,sa incerc in continuare sa-l aduc pe calea cea buna,sau sa-l accept pur si si simplu asa cum este el?
Multumesc anticipat si Domnul sa fie cu voi.
Sa il accepti asa cum este,demonstrand astfel ca esti un real crestin si cu adevarat prieten atat in suflet cat si in fapt,nu doar cu numele.
Deasemenea roaga-te la Dumnezeu pentru el .
Reply With Quote