View Single Post
Vechi 19.10.2009, 12:36:03
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Nu este nici o invarteala prosteasca. Ce inteleg eu prin suflet, am aratat de mai multe ori, in postari recente (conform Sfintei Scripturi). Vedeti, spre exemplu, postarea 1320, de pe acest topic. Nicidecum nu este vorba despre entitatea aceea nemuritoare inventata de dvs. (care are toate caracteristicile unii om, numai ca n-are trup si este nemuritoare - un fel de fantoma).

La intrebarea dvs. a raspuns, in detaliu, tricesimusseptimus.

Eu astept un raspuns foarte important. De ce l-ati eliminat sau marginalizat pe Domnul Iisus Hristos, in teologia voastra? Ma refer strict la istorisirea inchipuita cu "drumul sufletului dupa moarte".

Daca este novoie, putem demonstra eliminarea Mantuitorului (inlocuirea Lui) si din alte aspecte foarte importante ale vietii de credinta (inclusiv problema mantuirii).
Ma astept la un raspuns simplu , Eu cred ca sufletul este.... , in cateva fraze , aia , partea aia , sufletul face aia, s.a.m.d.Ceea ce ai citit tu pe sfaturiortodoxe nu reprezinta pozitia oficiala a Bisericii in legatura cu viata dupa moarte.Tu ai adus in discutie acel site, si cred ca topicul este "Adventistii neaga viata sufletului dupa moarte".Deci astept sa-mi spui ce intelegi tu , cu capusorul tau ala mic prin suflet.Iar despre viata dupa moarte nimeni nu poate stii toate detaliile concrete.