Subiect: Necazuri
View Single Post
Vechi 19.10.2009, 13:39:49
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

@IonutS - Necazuri
De cand a inceput luna aceasta in familia mea au fost niste necazuri mari, nu unele la care poti inchide ochii si trec.
Eu am ramas marcat pe viata.
Cel mai probabil cineva a facut farmece, duhovnicul a spus ca aceeasi mana a provocat necazurile.
Mi-e frica sa nu se mai intample ceva.

Nu mai stiu ce sa fac.
Daca ma puteti ajuta cu vreun sfat va multumusec mult !

Ionut, eu te inteleg f.bine si mie mi s-au intamplat de genul acesta...de aceea te rog sa ai rabdare si sa reflectezi si la acesta...dincolo de a urma randuiala stabilita de duhovnic, pe care o sa stii sa-l recunoasti ca fiind traitor si curat, probabil ca ai si momente sau stari mai grele, mai apasatoare cand iti este greu sa te concentrezi la rugaciuni lungi..atunci roaga-te cum si cat poti...oricat de scurta ar fi o rugaciune daca ne agatam cu mintea si sufletul de D-zeu din toate puterea noastra nu ne va lasa...vrajmasul acest lucru urmareste sa ne aduca la disperare, la deznadejde...de aceea sa nu uiti ca un "Doamne ajuta-ma!" sau
" Nu ma lasa!" sau si mai eficient "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui D-zeu miluieste-ma pe mine pacatosul!" te poate scoate din stari sufletesti f.grele. Apoi sa intelegi ca D-zeu ingaduie tot raul doar in scopul -indreptarii, ispasirii noastre spre mantuirea sufletelor, si cauzele pot fi una sau mai multe: pacatele noastre, care poate au fost spovedite dar nu ne-am cait pt..ele, poate nu le-am spovedit si constientizat pe toate (?), pacate grele ale inaintasilor nostri(parintele Arsenie Boca spunea undeva ca desi pedeapsa se da pt. 3,4 generatii daca urmasii respectivi nu pot ispasi se va ajunge si pana la a 12 a generatie pt. ispasirea unor pacate grele)de aceea este bine de dat pomelnice pt. cei adormiti cuprinzand cat mai multi din cei adormiti din neamul nostru...oricum cand ti se pare "prea greu" sau "prea mult" sa crezi ca toate sunt ingaduite de D-zeu pt.un scop bun, chiar daca noi nu-l intrezarim si daca vom avea rabdare si vom putea cu ajutorul Sau sa ne ducem crucea cu demnitate si seninatate, vom ajunge la limanul cel bun!
D-zeu sa-ti ajute, sa te ocroteasca, sa te lumineze si sa te binecuvinteze sa treci de aceste probleme cu bine.
Reply With Quote