Citat:
În prealabil postat de sophia
Eu am constatat doua probleme majore si de aceea spun ca si fata trebuie sa fie invatata, pregatita pentru casatorie chiar si pentru pat si chiar e bine sa aibe o proba: pot apare nepotriviri care sa faca o casnicie imposibila, se poate depista o problema de infertilitate care trebuie cunoscuta si acceptata in prealabil de viitorii soti. Altfel se intra cu minciuna in casatorie.
|
Asta o s-o pun in rama!
Se spune ca pana se "rodeaza" sotia s-ar putea sa nu simta cine stie ce placere. Si atunci dupa logica ta, fata incearca, nu-i place, incearca altul, nu-i place, dupa care pe la al 30-lea tocmai ce a inceput sa-i placa si se casatoreste, doar ca prin natura lucrurilor ala cu care va ajunge sa fie impreuna, al 30-lea, probabil ca e si el un fustangiu si un betiv agresiv, si uite asa ne miram ca jumatate din casatoriti in ziua de azi in RO ajung divortati in urmatorii 3 ani!
Nu prea am auzit sa poti depista infertilitatea facand sex. Probabil te referi la impotenta, asta e altceva. Infertilitatea se stabileste doar la medic.