View Single Post
Vechi 19.10.2009, 14:50:14
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Eu am constatat doua probleme majore si de aceea spun ca si fata trebuie sa fie invatata, pregatita pentru casatorie chiar si pentru pat si chiar e bine sa aibe o proba: pot apare nepotriviri care sa faca o casnicie imposibila, se poate depista o problema de infertilitate care trebuie cunoscuta si acceptata in prealabil de viitorii soti. Altfel se intra cu minciuna in casatorie.
Asta o s-o pun in rama!
Se spune ca pana se "rodeaza" sotia s-ar putea sa nu simta cine stie ce placere. Si atunci dupa logica ta, fata incearca, nu-i place, incearca altul, nu-i place, dupa care pe la al 30-lea tocmai ce a inceput sa-i placa si se casatoreste, doar ca prin natura lucrurilor ala cu care va ajunge sa fie impreuna, al 30-lea, probabil ca e si el un fustangiu si un betiv agresiv, si uite asa ne miram ca jumatate din casatoriti in ziua de azi in RO ajung divortati in urmatorii 3 ani!

Nu prea am auzit sa poti depista infertilitatea facand sex. Probabil te referi la impotenta, asta e altceva. Infertilitatea se stabileste doar la medic.

Last edited by sergiu; 19.10.2009 at 15:08:20.