Subiect: Necazuri
View Single Post
Vechi 19.10.2009, 17:53:35
Dutzu's Avatar
Dutzu Dutzu is offline
Member

Data înregistrării: 24.01.2009
Locație: Oradea
Religia: Ortodox
Implicit

Iti scriu tot ce am gasit: - Una din rugaciunile cele mai puternice impotriva vrajitorilor este Acatistul Sfantului Ciprian. Atuci cand cineva observa ca i s-au facut farmece de catre unii oameni rai, sa faca urmatoarele lucruri pt. a scapa:
- sa mearga la cel putin trei manastiri sau biserici unde se face slujba zilnica si sa dea un acatist cu numele celui care are farmece.
- sa citeasca 40 de zile la rand Acatistul Sfantului Ciprian. Daca farmecele sunt foarte puternice, cel mai bine ar fi sa posteasca toate cele 40 de zile daca nu, cel putin luni, miercuri si vineri.
- unde exista intelegere in familie, acest acatist poate fi citit de mai multi din casa, atunci are putere mai mare
- sa cheme un preot sau doi acasa si sa faca sfestanie, sa le citeasca toate rugaciunile din Moliftelnic
- sa faca tot posibilul sa nu aiba nici un contact cu persoana pe care o banuieste ca i-a facut farmece, sa nu primeasca nimic de la ea si sa nu-i dea nimic.
- daca s-a ajuns intr-un grad foarte avansat de vrajitorii, iar casa si persoana care ii face acest rau este aproape sau vecina cu ea, sa faca tot posibilul de a parasi locul respectiv macar o perioada de timp.
- sa se spovedeasca sincer din toata inima la un duhovnic bun, sa faca o spovedanie generala
- postul este foarte important in scoaterea diavolilor.
Mantuitorul Iisus Hristos a spus ucenicilor ca "acest soi de diavoli nu poate fi scos afara decat numai cu post si rugaciune" Asa cum am amintit mai inainte trebuie sa postim luni, miercuri si vineri. Iar cand vrea sa faca o perioada de 40 de zile de citire a acatistului sa tina toate aceste zile de post si sa dea si la altii sa se roage in acel timp.
Nu trebuie lasat niciodata prea mult timp cand observam ca avem facute farmece in casa, deoarece cu cat trece mai mult timp cu atat mai mult va fi necesar un efort mai mare pt. a scapa de ele.
Pt. izbavirea de farmece iarasi sunt recomandate mataniile. Spre exemplu: facem 20-50 matanii la Sfantul Ciprian si Iustina, "rugati-va lui Dumnezeu pt. mine pacatosul si departati sfintilor toate vrajile satanei de la mine" alti sfinti izbavitori de farmece mai sunt Sfintii Haralambie si Sfanta Marina.
Pt. izbavirea de farmece mai este recomandat Sfantul Maslu.

Am scris ce am gasit la inceputul Acatistului Sfnatului Sfintit Mucenic Ciprian, editura Bunavestire Bacau 2002.