Citat:
În prealabil postat de Fani71
Totusi, intre o femeie tandra, care sa raspunda la atractia pe care barbatul o simte pentru ea, nu inseamna de loc o femeie devoratoare si posesiva!
Nu prea cred ca barbatii isi doresc astfel de femei, nici chiar 'fustangiii'; barbatilor le place cred chiar mai putin decat femeilor sa aiba o relatie posesiva (in care ei sa fie obiectul).
|
Of ,mai Fany, desi am o parere in general buna despre tine noi mai mereu scapam esentialul printre degete delectindu-ne sau confruntindu-ne cu extremele nu totodeauna semnificative. Sti ca in orice cintec ,care de regula are la baza o poezie,dupa fiecare strofa urmeaza un refren care este diferit ca ritm si idee/mesaj decit strofa precedenta... si tot asa se succed ba o strofa ,ba un refren pina se termina piesa. Uneori (dar mai ales la unii)asa este si in intimitate : frumos, poezie, cald, calm,vis,tandrete(cum bine ai spus si sunt de acord)afundare in senzual ,in eros...Ei ,atunci cind vine erosul este ca si cind in cintec vine refrenul . Ce nu intelegi, esti adulta si mai ales femeie ,adica mai capacitiva sentimental si senzual decit un barbat ,care oricit ar fi de ,,sensibil" tot mai ramine un pic din ,,topor" fata de ,,ea". Dar haideti sa nu deschidem cutia Pandorei ca nu stim ce poate iesi din ea !
Nu mai fa pa chinezul ...ca nu-ti iese grozav !Aoleu !!!!
De data aceasta nu mai sunt de acord cu Sergiu, am alte pareri : barbatul este cerebral prin facere,mai simplu sentimental (nu asa meandruos sau complicat ca femeia)si mai greu sa fie rupt din rational in intimitate ,pe cita vreme femeia este grozav de amanuntita sentimental ,capabila de multe nuante,multe trairi asa incit atunci cind este dusa la sublim o ,,pierzi"...se rupe de realitate...este in stele ! Ea este predominent sentimentala si nu cerebrala . Mai sunt acum in timpul din urma cele care nu mai vor sa fie tratate cu menajamente, cu gingasie ,cu protectie manierala,sa le fie sarutate mina si sa fie favorizate circumstantial ci vor sa fie egalele barbatilor intr-un sens numai de ele stiute ; vor sa fie tractoriste, soferite, buldozeriste,minerite, politiste, tanchiste in armata,body-guard, Karatiste,culturiste,halterofile,boxerite,tobosare prin trupe ,sefe de partide politice,primarite, managere de concerne bancare si dumnezeu mai stie ce aiureala. Cu toate acestea eu cred ca nu acestea sunt majoritatea ! Doamne, ce noroc !