View Single Post
Vechi 16.02.2007, 15:46:19
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

"daca iubesti pe cineva destul de mult incat sa vrei sa te casatoresti cu el, ce faci renunti din start pe criteriul ca nu e neaparat compatibil?! "

am zis daca nu e deloc compatibilitate fizica.
si daca nu te trezesti tu si continui sa visezi se va trezi partenerul si te lasa cu ochi-n soare pe buna dreptate!
"atunci nu te mai mariti, nu iti mai intemeiezi o familie, pt ca nu le poti avea pe toate.draga mea, nu exista perfectiune decat la Dumnezeu.nu o sa gasesti perfectiunea daca asta cauti."

toti cauta sa le fie cat mai bine, toti au tendinta sa ceara fara sa vada daca ofera ceva la fel, problema e balanta intre ce poti oferi si ce ceri sa fie echilibrata si in plus tine f mult si de noroc .
sa apara pers potrivita cat de cat sau sa zic mai clar suportabila pe termen lung, la monentul oportun ca in numeroase cazuri apare prea tarziu si atunci se ajunge la divorturi (tocmai pt ca nimeni nu e perfect).

"si daca urmeaza sa te casatoresti, de ce sa furi practic cireasa de pe tort incercand totul inainte de nunta?"

ca sa nu ai surprize de netrecut ca altfel numai cu cirese si torturi ramai cum au patit aia.

"ar fi o noapte ca oricare alta"

oricum e o noapte ca oricare alta.

"si chiar nu este nevoie sa jignesti p nimeni. "

chiar nu am intentii de a jigni ca nu e constructiv, vreau doar sa gasim adevarul din confruntarea de idei si prin comparatia ideilor cat mai diferite.
Reply With Quote