View Single Post
Vechi 19.10.2009, 23:11:38
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
Eu as propune ca nimeni sa nu critice si sa dea consilie la alte persoane in legatura cu religia acestor persoane. In aceas masura cum nici evreii nuda note la catolici,la protestanti, la ortodocsi si altii. Fiecare sa traiasca in religia sa si cum alege.
Bineinteles ca nu exista padure fara uscaturi dar religia nu este padure si necredinciosii uscaturi ca fie ce o fi este vorba de persoane in carne si oase si traditii/religii de mii de ani.
Fiecare are dreptul sa aiba grija de curtea sa. Curtea vecinului este a vecinului.

Cat despre cum s-a facut in Romania privatizarea,am fost in viligiatura la Baile Felix inainte cu ani si am citit toate jurnalele care le-am putut cumpara .Intr`un jurnal am citit un articol despre o fabrica care trebuia sa se privatizeze. Dupa legea Romana,dupa cum imi amintesc,din ziua publicarii de privatizare,aveau timp lucratorii in acea societate sa cumpere parti din societate.Dupa acest termen fiecare cetatean al tarii poate cumpara actiuni insa nu cu pret redus ca muncitorii societatii. Acea societate, directia ei nu a publicat intentia privatizarii si in ultima ziua la cele doua saptamani,o mare parte din directia fabricei a cumparat-o devenind stapanii societatii.
Pretul platit a fost infim fata de valoarea reala.Muncitorii societatii au protestat dur insa li s-a dat raspunsul ca daca nu au cumparat actiuni in cele doua saptamani,nu este nimic de facut...
Nu Polonia si nu Ungaria au facut privatizarea ca in Romania ci au pus la vanzare internationala uzinele si societatile ,lucru care le-a adus fonduri de sute de miliarde de dolari cu care s`au ajutat la construirea unei tari mai moderne.
Da Moshe, este trist dar adevarat,
Citeodata te gindesti unde au disparut romanii de care am invatat la scoala din cartile de istorie
Gindul ma duce la varianta ca la un moment dat Stefan Cel Mare a emigrat cu intreg poporul sau de razesi si cu alti romani cinstiti undeva in Tibet si in locul lor au navalit nehalitii, vandalii care-i vedem pe strazi si in stiri. :))