View Single Post
Vechi 20.10.2009, 07:46:35
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
sunt de acord ca o femeie trebuie sa se simta bine in pielea ei, dar asta tine mai mult de statutul social si de decenta, si mai putin (sau deloc) de farduri. apropo, sunt de compatimit acele femei batrane care se fardeaza si se vopsesc strident, mie una imi plac cele care se pastreaza cat mai naturale, valabil si pentru cele tinere! cred ca Dumnezeu le daruieste o frumusete aparte, care nu se compara cu cea "fabricata".
Vedeti, daca voi intre voi surorile va diferiti si apreciati bine decenta ,ca sa zic asa si nu simplitatea si bunacuviinta elementara, darami-te noi (sau mai precis eu ... si daca 'or mai fi si altii asemenea mie)barbatii traditionalisti sau clasici ,ce sa mai zicem ?
Probabil ca cele care vor sa fie asa, un pic mai ingaduitoare,sau chipurile mai grijuli, vad viata mai elevat : un pic de grija nu strica, un pic de fard ,un pic de parfum ,in pic de rosu pe buze, o oja mai discreta, un aranjament al parului un pic mai pe nivelul meu social, un pic de ,,pacate bune"(vorba unei surori de topic ,care poate deveni memorabila),un picut de post (nu prea mult)un pic de spovedanie, un pic de infrinare si un pic de marturisire al lui Hristos.
Pai sa ne fie cu iertare ,dar sarind multe etape ideative putem concluziona : si tot asa pina la un pic de iad ca de nevoit nu ne-am nevoit decit tot ...un pic !
Daca lucrurile simple, mai la indemina nu voim sa le implinim asa cum sunt ele poruncite atunci pe cele grele credeti ca le veti putea . Faceti o greseala asemanatoare cu cea aratata de sf. ap. Pavel : ,,...nu va apucati sa zdrobiti oasele tari ale scripturii cu dintii vostrii de lapte" adica fiecare apeleaza la cite un pasaj evanghelic care cum are nevoie si il intelege si il interpreteaza cum vrea el, ca tiganu ,dupa ureche si nu dupa talmacirea sf. parinti, ca si cum intelegerea Evangheliei ar fi la degetul mic al fiecaruia ! Greselile sunt f. asemanatoare !
Sa nadajduim insa ca fiecare dintre noi ,la diverse momente, ne vom indrepta in credinta pina vom ajunge sa stam drepti chiar daca ar fi si numai inaintea trecerii dincolo !
Reply With Quote