va inttreb eu pe voi cei care spuneti ca nu ar trebui sa vina parintele la biserica cu copiii mici sub 3 ani, ce ar trebui sa fac eu? Sa astept 3 ani pana cand creste copilul pt a putea merge la Biserica? Eu am 3 copii si cel mai mic are 8 luni, si nu-mi prea pasa daca o persoana este putin deranjata de copilul meu. Copilul trebe invatat de mic sa mearga in Biserica sa se obisnuiasca cu atmosfera , cu slujba, cu icoanele , cu preotii...Pai la 3 ani nu-l mai poti tine in Biserica pt ca nu mai are rabdare, nu a invatat sa stea cuminte in Biserica, se sperie de preoti, ceea ce am vazut de multe ori la unii copii. Eu mi-am dus copiii in Biserica dupa ce i-am nascut, iar acum sunt linistiti si isi doresc sa mearga duminica la slujba. Oamenii ar trebui sa se bucure cand le vede pe mamici ca-si duc copilul la Biserica si sta cu el la toata slujba nu numai la sfarsitul slujbei.
Poate ca nu sunteti parinti cei care ganditi asa, dar daca gandul v-ar fi numai la slujba atunci nu va va deranja zgomotul copilului, nu cred ca un copil face atat zgomot incat sa deranjeze asa tare.
|