View Single Post
Vechi 20.10.2009, 08:39:02
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Zaharia draga, ma ierti ca nu ma abtin sa intervin, dar n-ai inteles ce-am vrut sa spun. ba mai mult, ai inteles chiar pe dos.

DECI, ce inseamna ca o femeie sa se simta bine in pielea ei, functie de statutul social si de decenta? Pai uite, de ex. eu una cand ma duc la serviciu in Manhattan ma imbrac casual office (adica nici prea prea, nici foarte foarte); nu ma pot imbraca in costum popular oltenesc (desi am unul la care tin f. mult, de la bunica), ca nu e locul potrivit, nici nu pot sa ma imbrobodesc ca mamaicile de la tara (pe care de altfel le iubesc f.f. mult) dar nici nu port nu stiu ce fineturi ca nici Prima Doamna a Americii nu sunt !

PS: si la Biserica cand ma duc ma imbrac tot cam la fel, dar evit pe cat posibil pantalonii. Iar de farduri m-am lasat de muuuult. Dar nu-i meritul meu catusi de putin!

PPS: cum ti-am mai spus odata demult, tu Zaharia draga stii multe la capitolul teologie teoretica, dar practica iti da de furca. nu stii sa te apropii de oameni pe intelesul lor. lasa inchistarea la o parte si stilul de batran sfatos, ca nu te prinde, ca n-ai decat 47 ani, calugar nu esti, si nici insurat paremise. deci, coboara cu picioarele pe pamant din turnul tau de fildes, si toti vom avea de castigat.
Iarta-ma te rog ca intelegindu-te gresit te-am apreciat !
Reply With Quote