View Single Post
Vechi 20.10.2009, 22:22:55
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de axios Vezi mesajul
nu se supara decat cei care se simt. insa ar trebui sa stii ca si fustangii, cand "te respecta" asa cum crezi tu, tot ipocrizie se cheama. si scopul "respectului" banuiesc ca il cunosti. nu stiu cum te simti mai bine: cu o privire lasciva si libidinoasa pe tine sau una lipsita de respect, acuzatoare...
nu cred ca e cazul sa generalizezi. si pentru mine e valabil chestia cu generalizatul.
mai da-le o sansa crestinilor. nu cred ca un tanar crestin care vrea sa se casatoreasca se uita cum spui tu. doar daca e la inceput de drum si e prea aprins si putin habotnic. insa, sunt sigur ca apreciaza ce trebuie la o fata. daca nu... ghinion pentru el.

Sper ca nu am suparat pe nimeni. :))

Doamne ajuta!
Nu caut respect la cei care nu sunt crestini si de aceea nu ma deranjeaja in mod particular atunci cand nu exista. Mi se pare oarecum firesc ca daca nu stii ca oamenii sunt creati dupa chipul lui Dumnezeu sa nu stii ce sa cauti in cel de alaturi. Dar cu cei care vor sa fie crestini.. este o alta poveste!
Eu am prietene necredincioase care umbla cu barbati, care poarta fuste scurte sau pantaloni skinny (apropo, pantaloni skinny port si eu, puteti sa ma catalogati daca vreti) cu tocuri inalte... etc. Cand sunt etichetate de crestini drept femei usoare sunt fffff indignata! Multe dintre ele au dat dovada de multa bunatate, generozitate si compasiune. In special o prietena, fosta manechina... extraordinar de receptiva la suferinta altora (de ex. am vazut-o cum a luat de mana si a mangaiat un cersetor handicapat pe strada! Mai mult decat a-i da doar bani). Mi-a fost rusine de lipsa mea de mila. Pai cum ar fi sa le judec dupa lungimea fustei si culoarea unghiilor cand ele sunt mai bune decat mine?
Cred ca orice femeie are vocatia sacrificiului, pe care nu va ezita sa-l manifeste atunci cand situatia o cere. Puteti sa va ganditi daca asa este sau puteti sa va opriti la cercetarea hainelor, desigur.
Reply With Quote