View Single Post
Vechi 21.10.2009, 11:19:02
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit sa fie intr-un ceas bun hotararea ta !

erwin sotul meu se boteaza sambata aceasta iar duhovnicul nostru i-a spus sa invete Crezul ,sa cumparam o camasa mare lunga alba ,o batista alba si o lumanare (deoarece are doar un nas ). Doamne ajuta ca te-ai decis ! si sotului meu i-a luat aproape 7 ani(de atata timp suntem noi impreuna ) sa se decida ...dar eu multumesc lui Doamne si Maicutzei Domnului ca l-au luminat ,si multumesc si oamenilor care au fost altaturi de el : parintele M.si nasul lui C. ! si nu mai amana momentul botezului ca diavolul o sa te incerce si o sa te faca sa te razgandesti ,caci asta e treaba lui : sa ne indeparteze de D-zeu !
am uitat sa mentionez ceva ,care pentru mine a fost important: saptamana trecuta am fost la inmormantarea mamei unui prieten de al sotului ,si atunci cand preotul citea am vazut cum sotul meu s.a inchinat ,si am ramas ...no comment ! acasa dupa cateva zile l-am intrebat : de ce ? iar el a spus ca asa a simtit !niciodata in cei aproape 7 ani impreuna nu l-am vazut facand semnul crucii ,tot timpul imi spunea ca el nu intelege obiceiul nostru ! insa MARE E D-ZEU ! deci daca tu simti ca asta e ceea ce vrei sa faci, boteaza-te ! SI NU MAI AMANA !!!
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro

Last edited by elenavioletacocos; 21.10.2009 at 11:23:58.
Reply With Quote