Citat:
În prealabil postat de Danut7
si ce facem cu 18?
16 nu se divide cu 6 :)
|
O sa discutam si de 18, dar totul cu rabdare.
Te uiti intr-o directie gresita.
Vorbeam despre ANALOGII. Nu stiu ce intelegi dumneata st te-ai apucat sa divizi numerele sa-ti dea...6. Ti-am aratat ca au o anumita legatura intre ele si probabil nu ai inteles-o.
Deci numerele duble din tabla inmultirii:
12, 16, 18, 24 si 36 AU LEGATURA cu NUMARUL 144(cifrele alea de dupa TREI la PI!!!)
Astfel:
144/36=4
144/24=6
144/18=8
144/16=9
144/12=12
Mai discutam dar in aceasta perspectiva trbuie sa mai arat un lucru:
Uita ce spune IISUS:
Matei 13:9 Cine are urechi de auzit, să audă."
Matei 13:10 Ucenicii s-au apropiat de El, și I-au zis: "De ce le vorbești în pilde?"
Matei 13:11 Isus le-a răspuns: "Pentru că vouă v-a fost dat să cunoașteți tainele Împărăției cerurilor, iar lor nu le-a fost dat.
Matei 13:12 Căci celui ce are, i se va da, și va avea de prisos; iar de la cel ce n-are, se va lua chiar și ce are.
Matei 13:13 De aceea le vorbesc în pilde, pentru că ei, măcar că văd, nu văd, și măcar că aud, nu aud, nici nu înțeleg.
Matei 13:14 Și cu privire la ei se împlinește prorocia lui Isaia, care zice: ,Veți auzi cu urechile voastre, și nu veți înțelege; veți privi cu ochii voștri, și nu veți vedea.
Exista si posibilitatea sa-mi pierd timpul de pomana si nimeni sa nu inteleaga nimic din ceia ce vreau sa spun, sa fiu blamat inainte de a arata ce trebuie vazut.
Toate cele bune.