Citat:
În prealabil postat de condor
Cititi macar o lucrare a Ellenei White. Poate va veti schimba si dvs. optica fata de viata si fata de oameni. Scrierile Ellenei White sunt datatoare de speranta. Nu sunt scrierile unui om acrit de viata, neimplinit, frustrat, mincinos, etc.
In schimb, daca cineva ar incerca sa va faca o caracterizare, dupa postarile dvs., nu prea ar avea lucruri bune de spus. Postarile dvs. abunda de smiorcaieli, acuzatii, nedevaruri, sovaieli, schimbari de atitudine, etc. Despre dvs. ce parere aveti? Nu credeti ca ar fi cazul sa faceti o schimbare?
|
ce cred eu despre mine interesant ...nu ma cred detinatoare adevarului ...nu urasc oamenii care sunt altfel decat mine ,si nici nu incerc sa ii schimb ,dupa cum cred eu mai bine ...si da sunt o smiorcaita ,caci sunt fetitza lui tati,si fetitza sotului meu ...eu nu acuz ,spun o parere...nu imi schimb atitudinea :o sa mor ortodoxa ,si o sa apar ortodoxia cat o sa traiesc ... eu niciodata nu am zis si nici o sa spun ca sunt fara de pacat ,ca am doar calitati ...in schimb tu ce poti spune despre tine ?? si despre cei ca tine ??? eu am avut nenorocul de a da peste adventisti fanatici si rai ,asta nu inseamna ca sunt toti la fel ,in schimb tu ,pe ortodoxi ii vezi pe toti la fel !
si multumesc pentru caracterizare ..de aici reiese ca tu esti un foarte bun crestin,nu ? ehh oricum tu te vezi cel mai bun dintre cei mai buni ...insa Doamne imi stie sufletul ...asta conteaza ....
si stii de ce cred ca esti asa inversunat pe mine ? caci ortodoxismul a castigat ,cel putin in cazul sotului meu ,care provine din fam adv !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro