Citat:
În prealabil postat de condor
Pot sa va dau si eu o sugestie? Veti avea sanse mari sa va convingeti sotul sa se inchine la Maica Domnului. Sfatuiti-l sa acorde importanta Maicii Domnului si sa se inchine la ea, intocmai cum au facut Sfintii Apostoli ai Domnului Iisus Hristos. Gasiti modul de viata si inchinare a Sfintilor Apostoli, in Sfanta Scriptura (cartile Faptele Apostolilor si epistolele Sfintilor Apostoli).
Exemplul Sfintilor Apostoli (pe care-l gasiti in Sfanta Scriptura) este cea mai buna invatatura pentru inchinarea la Maica Domnului.
|
multumesc pentru sfat ...dar o sa vorbesc cu duhovnicul meu in continuare , dupa caracterizarea pe care mi.ai facut-o la cealalta postare am inteles ce trebuia sa inteleg :)
iar sotul meu se va boteza sambata ...pentru ca prin rugaciune a ajuns sa ia aceasta hotarare !
si eu vroiam sa inteleg de cei voi de ex nu va rugati Maicii Domnului ,dar se pare ca nu imi poti explica !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro