Citat:
Īn prealabil postat de elenavioletacocos
..nu urasc oamenii care sunt altfel decat mine
|
Atunci, de unde vin postarile acelea acuzatoare si pline de neadevaruri? Din bunatate?
Citat:
,si o sa apar ortodoxia cat o sa traiesc ...
|
Cu ce o s-o aparati? Nu credeti ca ar fi mai bine sa va abtineti? Puteti face mai mult rau ortodoxiei.
Citat:
si multumesc pentru caracterizare ..de aici reiese ca tu esti un foarte bun crestin,nu ?
|
Mie imi foloseste cand mi se spune un adevar despre mine, chiar daca este dureros. Uneori se intampla sa ma supar, la inceput. Dar, apoi reflectez la ceea ce mi s-a spus. Si, daca este adevarat ce s-a spus despre mine, caut solutii sa ma schimb.
Scuzati stilul meu mai necioplit.
Citat:
si stii de ce cred ca esti asa inversunat pe mine ? caci ortodoxismul a castigat ,cel putin in cazul sotului meu ,care provine din fam adv !
|
Da. Am inteles ca sotul dvs. va fi un ortodox care nu se va inchina la Maica Domnului. Poate nu se va inchina nici la sfinti, nici la icoane si nu-si va face nici semnul crucii (la fel cum nici Sfintii Apostoli nu au facut-o). Si, cine stie, poate va pazi si cele 10 Porunci asa cum le-a scris Dumnezeu pe piatra (inclusiv porunca a patra- referitoare la ziua a saptea ca zi de odihna inchinata Domnului).