Citat:
În prealabil postat de oana_21
Mantuirea exista prin credinta in Isus Cristos nu prin biserica cred eu. Gandestete ca lumea este plina de crestini catolici si protestanti, tu crezi ca in cer vor fi doar ortodocsi ? Eu una cred ca in cer vor fi oameni din toate religile lumii, oameni care au crezut sincer in Mantuitorul lor (ortodocsi, catolici, martori ai Lui Iehova, babtisti, adventisti, pentricostali, evanghelisti, reformatii, etc)
|
Noi, crestinii dreptcredinciosi, ne rugam fiecare dupa puterile lui, ca Dumenzeu sa ne miluiasca pe noi, pe prietenii nostrii si toti oamenii din lume. Pe noi ne sfinteste Biserica nu ne mantuieste, ca mantuirea este o alegere personala.O vrei sau nu.O cauti sau nu.
Ne intareste predania Bisericii si astfel avem putere sa ne cautam mantuirea. Duhul Sfant ne cerceteaza si lucreaza in Biserica orthodoxa.
Ne dorim intradevar un rai cuprinzator pentru toti oamenii din lume. Dar nu pot spune eu Lui Dumnezeu ce sa faca. Cand el imi spune clar ce sa fac eu si eu nu ii ascult poruncile atunci cum sa cred ca ma voi mantui doar crezand in El? E o mare inselare asta. Parintele Cleopa spunea foarte clar asta.
Credinta fara fapte este ca samanta pe piatra. Dar vorbesc eu pacatosul care nu fac nimic nicicand.