View Single Post
Vechi 16.02.2007, 21:04:31
ARHANGHELUL ARHANGHELUL is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Va_iubesc
Citat:
În prealabil postat de ARHANGHELUL
Daca dorinta sexuala este prea mare intro relatie e posibil ca acea relatie sa sfarseasca repede dar daca acea relatie este bazata pe credinta in DUMNEZEU chiar daca se face inainte de casatorie dragoste(sex)nu poate fi numit pacat.
Draga Arhanghele, eu cred ca e o contradictie in ceea ce afirmi. Spui ca "daca acea relatie este bazata pe credinta in DUMNEZEU chiar daca se face inainte de casatorie dragoste(sex)nu poate fi numit pacat".
Daca omul are credinta, stie ca trupul lui este templu al Sfantului Duh. Cum poate sa stea Sfantul Duh in trupul unui om pacatos? Iubirea pe care o am pentru Hristos Care S-a jertfit pentru mine si iubirea pe care o am fata de omul vietii mele ma opreste sa fac ceva care Il rastigneste si pe Hristos si pe cel pe care il iubesc in lumea asta. Fiindca pacatul in cuplu separa si rastigneste faptura, indurerand-o.

>Daca ar fi pe o insula doi oameni naufragiati si nu ar fi gasiti timp de 50 ani, cu timpul ar vrea sa fie impreuna si nu are cine sa-i casatoreasca, ei nu ar trebui sa se impreuneze???????

Esti in situatia asta, Arhanghele drag? E interesant totusi ca pe insula aceea ai gasit internet. O sa anuntam un preot sa vina sa te cunune!!! Sa nu gasim pretexte pentru pacat numai prin supozitii, prin imaginarea de situatii limita, ca imaginatia e "punte a diavolului".

Elena

Ceam scris e posibil sa se intample, si atunci acei oameni or sa ajunga in iad ca asa vad unii oameni dar e bine ca nu depinde de noi oamenii si depinde de BUNUL DUMNEZEU.
Daca esti casatorit poti face sex cat vrei ca nu mai pacatuiesti. Nu cred asta si stii si tu ca nu e asa.Cred ca stii ca de fapt noi oamenii trebuie sa facem sex numai pentru a face copii si nu pentru propria noastra placere.Iar prin acest lucru Il rastignim pe Domnul Nostru HRISTOS de fiecare data cand ne atingem de persoana cu care traim, doar pentru propria noastra placere.
Dar intodeauna este ceva mai mult decat putem intelege noi.
Reply With Quote