Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 22.10.2009, 21:38:09
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cristian_S Vezi mesajul
Ok Andrei, romanii au fost printre criminalii istoriei care trebuie condamnati, tu ortodox fiind te dezici de ei.....mare treaba ca mai sunt oameni drept credinciosi ca tine care sunt vanduti evreilor si altora care ne condamna pe nedrept.
Da Andrei, sunt crestin ortodox si daca nu vad istoria cu ochelarii de cal montati de evrei, nu inseamna ca aprob rautatile din istorie. Spre stiinta ta, un militar, daca nu exectuta ordinele pe timp de razboi este executat ca un tradator, asa ca mai citeste.....
Legat de rusi, vorbesti de ei de parca ar fi fost niste ingerasi cu panselute care au fost chinuiti de raii de romani care pe deasupra s-au aliat marsaveste cu nemtii impotriva lor.....asta e discursul unui roman stiutor de carte? (Nu prea cred.)

Evreule ales, voi cedati nervos de fiecare data cand cineva indrazneste sa contrazica minciunile pe care le imprastiati pe tot pamantul, dar judecata Domnului este aproape si atunci se va vedea dreptatea. Pana atunci spor la minciuni, vad ca sunteti buni la asta.

Hristos a inviat!
Sincer Cristian imi pare rau ca gindesti in acesti termeni

Lasind la o parte faptul ca ATUNCI ne-am insotit cu satana din 41 pina-n 44 in a invada teritorii straine( si fii convins ca daca am fi fost de partea Ortodoxiei si implicit a ESTULUI, a rusilor am fi primit inapoi teritoriile TEMPORAR ocupate ca zona de BUFFER pentru pregatirea intimpinarii inaintemergatorului satanei, a lui Hitler si a masinii lui de razboi cumplit care se apropia)

In schimb uite ce facem si ASTAZI ca ortodocsi... hahaha!( un fel de ris printre lacrimi)
Scenariu:
Intr-un conflict armat impotriva Rusiei( care este democratica acum si unde infloresc minastirile viata duhovniceasca , se construiesc lacasuri de cult ca la noi) cu cine crezi ca ne vom alia cu ortodocsii sau cu protestantii si catolicii? :)))
Reply With Quote