View Single Post
Vechi 16.02.2007, 23:07:35
Agatha Agatha is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maya
atunci nu te mai mariti, nu iti mai intemeiezi o familie, pt ca nu le poti avea pe toate.draga mea, nu exista perfectiune decat la Dumnezeu.nu o sa gasesti perfectiunea daca asta cauti. psihologii sunt de acord cu faptul ca daca ar exista comunicare si deschidere din partea amandurora, atunci s-ar trece peste incompatibilitati, pt ca s-ar afla care este problema si s-ar putea remedia.asta cu conditia ca cei doi sa vb liber si deschis.

a alege sa te pastrezi pana la casatorie, nu este habotnicie, ci vointa, pt ca nu este usor, crede-ma.sunt ispite permanent.imi pare rau ca vad ca tu nu esti destul de matura pentru a putea accepta si parerile altora. si chiar nu este nevoie sa jignesti p nimeni.

ca sa reproduc ce a zis iosif, daca iubesti pe cineva destul de mult incat sa vrei sa te casatoresti cu el, ce faci renunti din start pe criteriul ca nu e neaparat compatibil?! ???si daca urmeaza sa te casatoresti, de ce sa furi practic cireasa de pe tort incercand totul inainte de nunta?unde este surpriza placuta din noaptea nuntii?placerea de a descoperi pe celalalt.ar fi o noapte ca oricare alta, nu?
psihologii sunt de acord cu faptul ca daca ar exista comunicare si deschidere din partea amandurora,atunci s-ar trece peste incompatibilitati?crezi ca discutand cu cineva i-ai putea influenta anatomia?inseamna probabil ca nu ai inteles despre ce fel de incompatibilitati este vorba...si scuza-ma ca intreb,dar ma impinge curiozitatea,ce stii despre psihologie?daca un psiholog ar da asemenea sfaturi,nu cred ca orizontul gandirii umane s-ar largi mult...si asa,precum observ nu este foarte largit,cu exceptia a cateva persoane pe care le numar pe degetele de la o mana...erzebet,consuela si cam atat am vazut...faptul ca reprosezi imaturitate,prin neacceptarea altor pareri iti impune si tie aceeasi imaturitate,pentru ca din cate vad,nici tu nu accepti alte pareri in afara spectrului tau de opinii
Reply With Quote