View Single Post
Vechi 23.10.2009, 17:43:44
somasema
Guest

Implicit

Religiile lumii sunt religiile mintii
Toate religiile lumii au plecat chiar de la inceput,au avut ca izvor un anumit tip de mentalitate

Cu exceptia crestinismului mentalitatea omului a dat nastere tuturor religiilor
Se observa clar ca Evanghelia lui Hristos este singura care concordeaza armonios cu sistemele matematice intrinseci prin care Dumnezeu a creat lumea

Cat priveste ortodoxismul, ca de asta e vorba aici,viziunea mea despre el e ca pare un crestinism cu multe influente islamice,un crestinism-islamic daca imi este permis sa-l numesc asa
Ortodoxismul a absorbit cu sau fara voia lui din mentalitatea islamica
Dovezile in acest sens sunt cat se poate de clare,daca numai ati incerca sa va imaginati harta Europei de est in perioada medievala si chiar moderna ati observa ca islamul a patruns mereu in aceasta parte a Europei lasandu-si amprenta in multe locuri mai mult sau mai putin,de aici intrand si in mentalitatea locuitorilor care la randul lor au transmis acest tip de mentalitate si urmasilor lor.
Ei au mostenit asadar un ADN spiritual contaminat de la parintii lor pe langa ADN-ul spiritual contaminat cu pacatele de la Adam & Eva
Asta se observa si in ziua de astazi in Romania,dupa felul cum majoritatea romanilor isi traiesc viata,par ei a fi crestini ?
Multi dintre parintii romani isi incearca sa-si educe copiii si bine fac ,dar ei cred ca educatia ii va corecta si ii va forma in mare masura.GRESIT...multi se intreaba de ce copilul lor face asa si asa chiar daca a primit educatia sa nu faca,ei au uitat ca ADN-ul pacatului ramane in om intotdeauna,oamenilor le place sa pacatuiasca pentru ca asta le e natura lor,se complac in aceasta

Chiar si pentru crestinii care cresc in Hristos si se imbraca cu omul cel nou,omul cel vechi inca mai ramane in ei,nu va disparea total pana vom muri
Si eu cand eram copil apartineam de Biserica aceasta traditionalista dar cand am descoperit Evanghelia Harului viata mi s-a schimbat radical si vreau sa-I multumesc Bunului Dumnezeu pentru aceasta cale
Sa ne rugam pe aceasta cale ca si alti frati ai nostri s-o descopere

Insa, aceste randuri ale mele nu vreau sa para nimanui ca fiind vreo forma de prozelitism.Nicidecum! Departe de mine acest gand

Last edited by somasema; 23.10.2009 at 17:53:35.
Reply With Quote