Citat:
În prealabil postat de erzbet
Un lucru clar dovedit, in tarile dezvoltate nivelul natalitatii scade pe cand in tarile nedezvoltate, precum cele din Africa, creste. Si nu cred k in Africa sunt oameni crestini impotriva avorturilor, sunt pur si simplu inevoluati. Si este explicabil, tinand cont de faptul ca sunt foste colonii.
Daca veti face un mic studiu veti observa ca incepand aproximativ cu anul 1900 are loc o explozie demografica; prin anuii 1850, pop globului era de 1 miliard iar in 1999 de 6 miliarde. Unde vom ajunge?
|
1. Nu cred ca noi suntem in masura sa apreciem cit de evoluati sunt. Sunt de parere ca albii intrind peste ei in mod agresiv i-au adus la nivel de animale si nu cum se credea inainte ca noi i-am civilizat i-am dat jos din copaci si i-am trimis la bloc.
Aici cred ca e problema. CIND ERAU IN COPACI INAINTE DE 1900(DESI NU ERA CHIAR ASA)NU EXISTA EXPLOZIE DEMOGRAFICA si nu faceau CITE 10 COPII. Deci implicit solutia ar fi sa fie lasati in pace ca sa se balanseze totul.
2. Acuma da, se nasc foarte multi copii acum din cauza mincarii foarte proteice(cred ca asa se zice) sau cu multe calorii pe care o primesc ca ajutor in saci(ca la cobai) si asta le stimuleaza mult dorinta de impreunare( nu este de la mine ci este o informatie oficiala si auzita la cursuri) si in continuare, da, fac cite 10 copii, insa la urmatoarea seceta, din pacate, le mor aproape toti. Este un cerc vicios la nivel global.