Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Să-ți ajute Dumnezeu ! Da, mare dreptate ai când faci referire la RABDARE . Duhovnicul meu, mai tot timpul îmi spune :"Răbdare d'ul Ștefan, răbdare. . ." Așa mă strigă , mă cheamă Părintele , d'ul Ștefan , pentru că din păcate , am primit două nume la botez :Cristian Ștefan și mi-ar fi plăcut doar unul, așa cum e normal și creștinește. Deci să avem RABDARE ! Răbdarea este o virtute , o virtute de mare folos nouă . Sincer nu mi-am însușit pe deplin această virtute și-mi pare tare rău , pentru că în general în viață, multe am pierdut și risipit fără RABDARE. Doamne ajută !
|
Domnule Stefan, mi-a ajutat Dumnezeu sa intru in biserica si sa ma inchin la icoana si racla Sfantului (moastele erau afara). De data aceasta nu am mai cascat gura in drumul meu si exact cand sa intru pe poarta, au aparut doi baieti care carau capacul de la racla Sfantului, de afara si m-am putut inchina si saruta. Dupa cum spunea o femeie care se gasea langa mine, "Ce frumos le aranjeaza Dumnezeu pe toate!" Spuneti-mi, va rog, pana cand mai stau afara moastele celorlalti sfinti? O femeie spunea ca sta la coada de la 5 dimineata si abia la 1 ajunsese sa se inchine. Asta da rabdare! Va multumesc pentru cuvintele de incurajare.