View Single Post
Vechi 24.10.2009, 16:40:12
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Domnule Stefan, mi-a ajutat Dumnezeu sa intru in biserica si sa ma inchin la icoana si racla Sfantului (moastele erau afara). De data aceasta nu am mai cascat gura in drumul meu si exact cand sa intru pe poarta, au aparut doi baieti care carau capacul de la racla Sfantului, de afara si m-am putut inchina si saruta. Dupa cum spunea o femeie care se gasea langa mine, "Ce frumos le aranjeaza Dumnezeu pe toate!" Spuneti-mi, va rog, pana cand mai stau afara moastele celorlalti sfinti? O femeie spunea ca sta la coada de la 5 dimineata si abia la 1 ajunsese sa se inchine. Asta da rabdare! Va multumesc pentru cuvintele de incurajare.
Dragă Glykys, te rog mult să-mi vorbești la persoana a doua singular, așa cum ne vorbim aici și cum e firesc pe un forum și nu numai. Deci, eu azi am avut o zi groaznic de încărcată precum a fost mai toată săptămâna și nu am putut ajunge la Patriarhie și nici sănătatea nu mi-a permis, dar te îndrum pentru informații exacte pe : www.basilica.ro Sper din tot sufletul ca informațile de acolo să te ajute ! Vei găsi multe informații la știrile din astă zi , cu programul exact, pe ore și zile. Mă bucur mult că ai reușit să-ți îndeplinești dorința . Toate bune și cu folos ție . Cu drag !