Citat:
Īn prealabil postat de emiliulia
Sarut mana ,dragi nostri am placerea va sa spun ca mam logat din nou pentru a fi alaturi de dumneavoastra deoarece va consideram familia noastra ,vreau sa multumesc din suflet urmatoarelor persoane care neau fost de mare ajutor Pop Delia ,Domnului sau Doamnei anonim care nu sia dat numele ,si nu in ultimul rand altor 2 anonimi tot nestiindule numele,vreau sa mai multumesc domnului din iasi care nea facut bucuria de a ne trimite alimente si jucarii cat si unei doamne din Tulcea care nea adus un carut ,va multumesc din suflet in numele familiei mele si Dumnezeu sa va ajute sa aveti sanatate si tot ce va doriti , Noi, momentan, suntem cu totii foarte raciti datorita frigului pe care l-am suportat foarte greu, nu atat pentru noi parintii cat pentru copliasii nostrii, care sunt mai sensibili datorita faptului ca sunt inca foarte micuti. Abia ieri am cumparat un calorifer din banii primiti din ajutorul dumneavoastra. Conditiile in care stam acum sunt destul de rele cu noi. Dormim pe jos, eu si sotul, pentru ca sa poata dormi copii in singurul pat din garsoniera, direct pe parchet pentru ca nu avem covor, si punem o patura dedesupt. De acoperit ne acoperim cu o paturica mai groasa, ca si copii de altfel. Nu avem plapuma. Am reusit sa strange o parte din banii pentru pentru masina de spala si ne mai trebuie inca o parte ca sa nu mai trebuiasca sa mai spal la mana pentru 5 persoane, cu apa rece Am simtit nevoia de a impartasi cu dumneavoastra situatia in care ne aflam. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va aiba in paza Lor si sa va ajute spre mantuirea sufletelor!Cu mult respect si stima Dumitrescu Dumitru Emil .
|
Draga familie Dumitrescu, oare nu stiti ca milosteniile trebuie facute in taina? Nu e bine ca dati nume, caci atunci ne-am primit deja rasplata.
Dar sa-mi fie de folos lectia: de acum inainte voi scrie alt nume la expeditor, in cazul in care imi va trece supararea ca m-ati numit pe forum dintr-un motiv de nimic.