View Single Post
Vechi 17.02.2007, 09:40:24
Darius Darius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.06.2006
Implicit

In general mesajele care parvin pe calea internetului nu pot fi percepute in mod corespunzator. Eu de exemplu citesc Dogmatica lui Sf. Ioan Damaschin si nu mi se pare atat de greoaie ca si un banal articol pe internet. Articolele de pe site-ul crestinortodox sunt foarte bune, dar la un moment dat am zis ca nu le pot citi ca sunt prea greoaie. De fapt cred ca nu le putem percepe noi, nu suntem construiti pentru asa ceva. Comparatia pe care as face-o ar fi cu aceea care omul peste o anumita viteza nu mai face fata informatiei din jur iar reactiile sunt minime, de supravietuire. Puteti sa va uitati peste mesajele dintre voi. Ele nu exprima tonalitatea si nici trairea celui care scrie , de aceea ele sunt percepute de celalalt ca rauvoitoare, cand nici vorba de asa ceva. Acesta e internetul si mesajul electronic. De aceea mesajele care vrem sa influenteze viata cuiva in bine trebuie sa le facem in direct cu persoana. Altfel esuam. Toate acestea sunt facute pentru deruta noastra. O alta treaba e aceea ca prin internet ne pierdem capacitatea de comunicare cu omul. Cand deschidem gura parca n-am citit o carte toata viata.
Doamne ajuta.
Reply With Quote