Citat:
Īn prealabil postat de sophia
Cred ca faci o comparatie gresita hmiron.
Prietenul tau probabil ca nu este un nume (inca), nu lucreaza cu mari producatori si nu castiga milioane din spectacole si CD-uri.
[...]
Vorbind de VIP-uri si milioanele/miliardele lor,[...]
|
De cate ori trebuie sa zic ca nu conteaza faptul ca este imoral faptul ca acei oameni sunt extrem de bogati?
Tu nu raspunzi pentru bogatia lor, raspunzi pentru furtul tau! Cumva daca pagubesti un om care nu simte paguba, gata, e in regula??
Citat:
Si un copil din India sau Africa isi doreste sa citeasca Harry Potter sa stii...
|
Ajung sa ma repet crunt: filmele, muzica, jocurile, toate lucrurile astea nu numai ca nu sunt utile, crestine, dar chiar sunt daunatoare rau! Violente, cu continut sexual exagerat, idei nebune, cu simboluri si religii pagane; strict in cazul filmului asta imi aduc aminte ca erau copii disperati dupa el si vroiau sa fie ca Harry, sa dea cu vraji si sa zboare cu matura...
Citat:
De altfel mi se pare ca Robbie Williams si alte staruri mai cu suflet
|
In special videoclipurile cu gagici sunt pline de suflet si spirit crestin adevarat... Numai sminteala muzica acestui 'artist' ca toti de altfel. Maddona a spus "imi place crucea.. pe cruce este un barbat sexy"; Robi asta a spus "Cu toti sa ne uitam la Madonna si sa invatam" [ lauda o performanta a ei, ceva gen noi toti suntem amatori pe langa ea ]
A fost un drogat, dar acum, suflet mare, este pocait, face metanii in fiecare zi si plange lacrimi catre Hristos spre Mantuire.
Citat:
Si mai exista o categorie de autori: pentru care este mai importanta popularitatea si raspandirea produsului, decat banul. Arta si munca in general mai inseamna si altceva decat bani, mai insemna pasiune.
|
In ziua de azi.. mai toti de care se aude, care sunt cunoscuti, sunt manati de un singur lucru: BANI [ dovada si subiectele pe care le aleg; sex si violenta ca se vinde bine ]
Citat:
Talentul adevarat iese la suprafata de obicei.
|
Aproape nimeni dintre cei celebri azi nu este "talentat". [ nu exista talent, este alta inventie, totul se obtine prin munca ]
Cred ca o sa hotarasc sa nu mai intru pe firul asta de discutie, ca ma cam 'sminteste' ca sa folosesc un termen ce a inceput sa-mi fie foarte drag in ultimul timp.
Am spus destule...
Piraterie = Furt
Lume = Rea si trebuie cat posibil sa ne departam de ea si de 'arta' ei