View Single Post
Vechi 25.10.2009, 19:46:54
ioan_strainul
Guest

Unhappy Barbatul crestin si ispitele femei -de data asta

Iubita mea sora in Domnul Hristos dac a faci referire la caderea in pacat a primei femei ,adica Eva spunind din ce pot eu sa inteleg cu putina mea minte si intelepciune ca te revolta aceste ca se spune ca a venit caderea prin ea , atunci te superi pe adevar si adevaru este Biblia : Ce este asa de greu sa citim biblia ? Eu am facut referire ca da avenit pacatul printro femeie, dar prin alta femeie de data aceasta una ce nu sa mai nascut In lume inainte de nasterea ei si dupa nastrea ei mai S F I N T A si mai C U R A T A si aceasta fiid Prea SfInta Fecioara maria FECIOARA INAINTE DE ZAMISLIREA DOMNULUI SI DUPA NASTEREA LUI RAMININD FECIOARA ; eu am spus si repet ca atIt aiubit Dumnezeu lumea in cIt parIndui rau de alungarea Parintilor nostri Adam si Eva din gradina raiului a Ingaduit ca HRISTOS sa se intrupeze de la DUHUL SfInt si din FECIOARA MARIA si sa se faca OMsa vina sa ne deslege de pacatul si osInda M O R T I I . sa ridice pe cei drepti din iad si sa-i duca In rai prin Ingroparea lui cea de treii zile care a Inchipuit dupa putina mea minte si Intelepciune ingroparea pacatelor noasre iar prin I N V I E R E A LUI ridicarea omului din caderea in care eram inainte de venirea lui In lume ca sa ne M I T U I A S C A NU ?? .

Iar acum la vinovatia femei sau a barbatului nu este de inteles nimic mai mult de cIt a zis MIntuitoru si anume cal ce voieste sa vina dupa mine sase lepede de sine sa ia crucea si sa urmeze mie .Si ce se intelege prin aceasta cruce pazirea de cadere si aunuia si a altuia nu este scuza ca ea ma Indemnat prin Purterile ei sau ale lui nu nu spune HRISTOS daca unul din Ochi tai te face sa cazi in pacat S C O A T E L si iar daca unul din madularele tale (picior ,mIna sau ori care altul te face sa pacatuiest i scoatel si aruncal de la tine ) ca este mai bine tie sa intri Imparatia cerurilor fara un madular de cit cu toate si in focul iadului

Last edited by ioan_strainul; 25.10.2009 at 20:03:51. Motiv: pt. SOPHIA
Reply With Quote