Sophia, sa stii ca in unele biserici (printre care si cea din cartierul meu) unt puse niste afise care tintesc imbracamintea necorespunzatoare. Stii ce imagini sunt? Niste slapi (barbatesti), un tricou barbatesc si niste pantaloni scurti (tot barbatesti)! Satisfacuta?! :)
Ce-i drept, pe o icoana este pus un mic afis pe care scrie sa nu fie sarutata de buze cu ruj, insa nu a avut succes, pentru ca imediat s-au si impregnat niste buze rosii exact pe acea bucatica de hartie

. Si la pangar sunt vreo 2 baticuri pentru femeile care si-l uita acasa, dar... ce folos, daca insasi femeia care vinde lumanari e cu capul descoperit? Eu mi-am pus batic in cap, pentru ca asa mi-a spus parintele meu si nu l-am ascultat din prima, dar a doua oara s-a rastit la mine sa imi pun odata batic si l-am ascultat!

la inceput nu prea imi placea, dar acum m-am obisnuit si chiar imi place sa imi pun batic :). In schimb, eu nu am vazut barbati care sa umble costumati in articolele vestimentare incriminate in acel afis!:).