View Single Post
Vechi 26.10.2009, 00:56:30
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Sophia, bineinteles ca ispita exista. Parca nu foarte demult cineva se plangea ca s-a indragostit de duhovnicul ei. Poftim. De obicei femeile sunt atrase fara sa vrea de barbatii seriosi, cu un scop in viata, care stiu sa vorbeasca frumos, care nu sunt vulgari, si daca sunt si in vreun fel de uniforma si mai ceva. Asta e viata, nu e vina lor, dar nici a noastra, si cred ca nu prea exista fata care sa nu se fi amorezat de un profesor in scoala.

Important este sa fii constienta de aceasta slabiciune, si ca de obicei trece, si sa nu iti treaca prin cap sa faci vreun prim pas, sau sa dai curs pasiunii.

Cat despre ce/cum ar trebui sa se imbrace barbatii/femeile ca sa nu fie ispite...cred ca raspunsul este in limita decentei, cu modestie, fara a incerca sa epatezi. Si din nou cu constiinta ca, in afara daca iti pui un sac din cap pana in picioare cu doua gauri pentru ochi, nu spui niciodata nici un cuvant, nu te speli o luna in asa fel incat sa fie un miros neplacut in jurul tau cam 5 metri, tot o sa se gaseasca cineva sa te gaseasca atragator/oare. Este in legea pe care a lasat-o Dumnezeu sa ne placa oamenii de sex opus. Dar este in puterea noastra sa fim rationali. Nu ca stai cu capul in pamant tot timpul, ci pur si simplu te porti ca o persoana decenta si cu bun simt.

Da, mi se pare ca pantalonii scurti si maieurile sunt nepotrivite cu o biserica. De fapt mie mi se par destul de nepotrivite cu orice atmosfera in afara de plaja...Am vazut restaurante in SUA in care nu ti se permitea sa intri in pantaloni scurti sau flip-flops (slapi).
Reply With Quote