Citat:
În prealabil postat de consuela
cea mai mare prostie-parerea mea, sa te casatoresti cu cineva netestat din toate pct de vedere inclusiv fizic. Exista nepotriviri fizice! Si sa mai stai si toata viata cu o pers. incompatibila fizic din sacrificiu e si mai mare prostia!
Iar cine sta si asteapta iubiri de basme ramane singur pe vecie!
Treziti-va, nu v-ati maturizat la minte.
Din cauza ingustimii mintilor voastre si conditiilor imposibile pe care le impuneti pleaca majoritatea din religia ortodoxa cautand ceva mai aproape de realitate.
|
consuelo, daca tu tot vezi viata asa fara Dumnezeu si ca poti trai cum vrei tu, si ca poti face avorturi cate vrei, si ca esti de acord cu contraceptia, ma intreb si te intreb si pe tine CE CAUTI PE UN FORUM CRESTIN? eu vad ca tu esti de acord cu tot ce se intampla in lumea asta...ar fi cazul sa iti spui parerile pe un forum ce se potriveste vietii tale. Aici sunt tineri care vor sa invete cum sa traiasca in credinta cu Dumnezeu nu sa auda de la tine ca poti trai in concubinaj cu unul, ca trebe testat inainte de casatorie, ca poti folosi pilule, si ca avortul nu este pacat. Chiar fac alergie numai cand vad numele tau, conceptia ta de viata este chiar stricata...
Daca esti un bun crestin Dumnezeu iti da persoana potrivita si vei avea o familie buna unde domneste fericirea. Dar cum crezi ca tu vei avea o casnicie buna atata timp cat tu nu gandesti catre Dumnezeu...
Eu sunt casatorita de 8 ani si am trei copiii, dar noi ne iubim mai mult ca la inceput, ne intelegem mult mai bine. Iar in casnicie te sacrifici pana la moarte. Domnul Iisus Hristos a avut trup la fel ca al nostru, a avut aceleasi incercari ca ale noastre, si-a sacrificat viata pt noi ca sa vedem ca se poate trai curat, a avut aceleasi simtaminte ca noi.