Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus
Probabil am vorbit în vânt.
|
Te-ai folosit adesea de cuvîntul spiritism in subiectul ăsta, ce înseamnă spiritism pentru tine și ce sunt spiritele astea? De unde vin duhurile necurate si unde se întorc?Cum 'funcționează' posedarea?De ce versetul pe care însăsi tu l-ai adus în discuție Eccl 12:7 vorbește de trup si de suflet(duh) separat?
În prealabil postat de Totpeetor Vezi mesajul
Dupa aceasta paranteza sa revenim la tema acestui topic.Acum ma adresez din nou lui tricesimusseptimus si lui Condor si tuturor celor care nu cred in iadul vesnic si deci in "nemurirea sufletului".Va pun tuturor inca o intrebare(desi la cea despre ingeri nu am primit raspuns):
Ce rost mai are invierea pentru cei pacatosi,daca vor fi inviati ca sa moara din nou?(rapid si pentru totdeauna cum sustineti)Pentru ca voi sustineti ca dupa moarte omul moare cu totul,trup,duh si suflet.Moare "de-a binelea" cum sustinea Condor.De ce sa nu ramana mort "de-a binelea" pentru totdeauna,ca oricum dupa inviere mor din nou "de-a binelea"?
Astept raspunsuri,fara eschivari ca la alte intrebari de-ale mele.Trebuie sa recunoasteti ca eu am dat raspuns la toate intrebarile voastre,chiar daca raspunsul nu a fost cel dorit de voi.Cine are dreptate trebuie sa aiba raspunsuri.
Astept raspunsuri la intrebarile astea 5 plus inca doua ce este Iadul si Raiul in teologia adventista.