Citat:
În prealabil postat de evelon
Ajutati-ma va rog si indrumati-ma sa gasesc o rezolvare la o problema.
Problema mea este urmatoarea: am dat bani cu imprumut unui prieten acum un an si ceva de zile, o suma considerabila si nici in ziua de astazi nu am reusit sa recuperez banii.Ma tot amana de pe o zi pe alta, si isi bate joc mereu cand are prilejul, prin promisiuni ca imi va da banii.Spuneti-mi va rog unde sa merg ?ce sa fac sa pot recupera banii mei munciti cu atat greu.Am avut incredere si l-am ajutat la greu si acum cand imi este mie greu si am nevoie de banii respectivi nu vrea sa mii dea. Am inceput sa postesc miercurea si vinerea, sa merg seara la actiste la biserica; ce as putea sa mai fac?am mai auzit de rugaciuni de 40 de zile?sau la 7 biserici?va rog ajutati-ma cu un sfat.indrumati-ma si rugati-va pentru mine .din tot sufletul va rog
|
mda...si sotul meu a dat bani cu imprumut ,fara dobanda ,si acum ...se uita la soare ! ar putea sa recupereze banii prin metode mai putin ortodoxe ,dar acum spune asa : Sa ii dea D-zeu dupa suflet ! stiu ca te simti neputincios ...nu stiu dc faptul ca vei tine post sau ca vei merge la 7 biserici sau... iti va aduce banii inapoi ! insa stiu ca acelei persoane la un moment dat ii va merge foarte prost ,daca asta te consoleaza !
sau poti apela la recuperatori ...desi eu nu te.as indemna ...mai bine lasi totul in mainile lui D-zeu ,roaga-te si nu ii cere lui D-zeu sa il pedepseasca pe cel care are sa iti dea bani,ci sa iti faca dreptate !
in speranta ca te-am ajutat ...Doamne ajuta !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro