Subiect: 85% Ortodocsi
View Single Post
Vechi 26.10.2009, 17:29:52
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dex53 Vezi mesajul
pune mana pe o carte de istorie si nu-i mai pupa pe porcii de la rasarit. de la Petru cel Mare pana in prezent nu au urmarit decat suprematia europeana si ulterior mondiala. uiti ce au facut in 1812? sau in 1878? sau jafurile din 1917 cand ne-au tradat? dar in 1940? dar cele cateva sute de mii de romani trimisi in Siberia plus jafurile si violurile din 44-45? si nu in ultimul rand sa nu uitam ca ei au adus 50 de ani negri de comunism. Rusia este cea mai mare amenintare pe plan externpentru statul nostru!

Nu sunt nici pe departe un filo-american, dar prefer de o mie de ori hegemonia actuala americana unei dominatii rusesti.
Aia care zici tu porci au fost creati de Dumnezeu! Sa inteleg ca nu-ti place ce a creat?
In 1812 Napoleon a cucerit juma de Rusie si a ars Moscova dupa care rusii si-au recastigat pamanturile. Deci ce au facut rusii asa groaznic in 1812??
Dar in 1878?
Abordarea asta cu natiunea cutare vs alta a fost intentionat creata pentru a distrage atentia de la raul cel mare care se face iar voi picati ca prostii in capcana intinsa si mai si multumiti calaului care v-a intins cupa cu otrava! Mi-e rusine....