View Single Post
Vechi 26.10.2009, 21:23:10
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
unde este "casa" duhurilor necurate?pe pamant?
Dacă oamenii posedați sunt pe pământ, normal că acolo este și "casa" duhurilor necurate.

Citat:
De unde vin duhurile necurate care poseda pe om?
La această întrebare nu cred că pot răspunde. Tu ai un răspuns (unul bazat pe Biblie desigur)?

Citat:
Deci exista Rai.Atunci a mintit Iisus cand i-a zis talharului de pe cruce:"In ziua asta vei fi cu mine in Rai" ?
Nu a mințit. Doar că virgula în versiunea ortodoxă trebuie mutată un cuvânt mai încolo:

"43. Și Iisus i-a zis: Adevărat grăiesc ție, astăzi vei fi cu Mine în rai." (Luca 23)

Citat:
Iuda1:6 Iar pe îngerii care nu și-au păzit vrednicia, ci au părăsit locașul lor, i-a pus la păstrare sub întuneric, în lanțuri veșnice, spre judecata zilei celei mari.

Unde sunt ingerii astia?
Pe pământ, în Adânc/Abis, acolo unde "lanțurile" împrejurărilor nu le mai permit să se deplaseze oriunde și să facă chiar tot ce și-ar dori. Dacă te pasionează chiar așa de mult acest subiect, de ce nu deschizi un nou topic?

Citat:
Ce zici despre iudeii aceia care au fost dusi de vii in Iad, in foc?
Nu știu despre ce iudei e vorba

Citat:
Deci cat timp iti sustine punctul tau de vedere e complet valabila "metafora" dar apoi nu?Nu cred ca modul de comparatie este bun in cazul de fata.In Ioan 10 , Iisus vorbea o pilda.Analogia cu "somnul" este complet valabila, cu fiecare parte ai ei.Este dovedit medical ca activitatea cerebrala continua in timpul somnului, iar faptul ca asta se intampla cred ca simti si tu pe pielea ta, prin vise.La fel se intampla si in timpul mortii cu sufletul.
Deci omul în moarte sforăie, visează, unii chiar vorbesc în timpul morții și bineînțeles toți merg la moarte când vor ei... Hai să aberăm frumos...

Citat:
Iarasi cred ca pierzi... macar e bine ca se convinge lumea de cat de falsa e religia ta.
N-am nimic de pierdut, e doar o discuție... Cât despre convingerea lumii, trebuie doar să citească Biblia și apoi să compare cu ce găsește într-o religie sau alta.