Subiect: 85% Ortodocsi
View Single Post
Vechi 27.10.2009, 07:25:17
Dex53 Dex53 is offline
Member

Data înregistrării: 21.01.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Aia care zici tu porci au fost creati de Dumnezeu! Sa inteleg ca nu-ti place ce a creat?
In 1812 Napoleon a cucerit juma de Rusie si a ars Moscova dupa care rusii si-au recastigat pamanturile. Deci ce au facut rusii asa groaznic in 1812??
Dar in 1878?
Abordarea asta cu natiunea cutare vs alta a fost intentionat creata pentru a distrage atentia de la raul cel mare care se face iar voi picati ca prostii in capcana intinsa si mai si multumiti calaului care v-a intins cupa cu otrava! Mi-e rusine....
pentru cultura ta generala in 1812, in Hanul lui Manuc (cel de la Piata Unirii) a avut loc prima rapire a Basarabiei.

in 1878, s-a incheiat razboiul cu turcii. am avut o contributie relativ importanta in flancul vestic al frontului, in cadrul bataliei de la Plevna. ce am primit drept rasplata de la aliatii si prietenii nostri rusi? ocuparea fortata a Basarabiei de sud...

Stephen F.Roberts - "I contend we are both atheists, I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours."
Reply With Quote