View Single Post
Vechi 27.10.2009, 09:50:32
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
La această întrebare nu cred că pot răspunde. Tu ai un răspuns (unul bazat pe Biblie desigur)?

Nu a mințit. Doar că virgula în versiunea ortodoxă trebuie mutată un cuvânt mai încolo:

"43. Și Iisus i-a zis: Adevărat grăiesc ție, astăzi vei fi cu Mine în rai." (Luca 23)
Daca Raiul e "gol" si talharul a murit, cum a fost el in ziua aceia cu Iisus in Rai?

Citat:
Pe pământ, în Adânc/Abis, acolo unde "lanțurile" împrejurărilor nu le mai permit să se deplaseze oriunde și să facă chiar tot ce și-ar dori. Dacă te pasionează chiar așa de mult acest subiect, de ce nu deschizi un nou topic?
"Iar pe îngerii care nu și-au păzit vrednicia, ci au părăsit locașul lor, i-a pus la păstrare sub întuneric, în lanțuri veșnice, spre judecata zilei celei mari."

SUB Intuneric, IN LANTURI VESNICE SPRE JUDECATA ZILEI CELEI MARI.Unde este asta sub intuneric?

Citat:
Nu știu despre ce iudei e vorba
Core,Datan,Abiron pe care pamantul i-a inghitit si focul i-a mistuit.

Citat:
Deci omul în moarte sforăie, visează, unii chiar vorbesc în timpul morții și bineînțeles toți merg la moarte când vor ei... Hai să aberăm frumos...
Tu ai scris cu mainile tale , ca moartea e ca un somn si invierea la venirea Domnului e ca trezirea din somn, atunci inseamna ca si ce se intampla intre somn si trezirea de somn e la fel cu ce se intampla intre moarte si Invierea cea de apoi.In plus nu stiu cum va invia cineva fara suflet, punete si fa niste dezhumari si vezi ca din unele cadavre nu mai raman nici oasele, ca ele se descompun, s-au sunt mancate de tot felul de animale.