Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 27.10.2009, 09:50:44
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovi
caci dupa razboi multzi "eroi"... shi multzi "eliberatori..
Ce aberatie mai este si asta? evident ca rusii te-au eliberat, ALTFEL acum ai fi muncit pentru nemti la minele de uraniu ca SCLAV ANALFABET

Dar oare cine te-a eliberat, americanii sau englezii?
OHA!...poate doar in vis

uite cum au invins rusii..cu asemenea imnuri infricosatoare ortodoxe ale razboiului sfint impotriva fiarei

http://www.youtube.com/watch?v=BaWvm...eature=related

dincolo de politica ...pentru taranul ostas....totul este foarte simplu...a scuipat in palme si l-a luat de giltej pe Fritz!

intai de toate citatul corect era asha:

Citat:
"......... caci dupa razboi multzi "eroi"... shi multzi "eliberatori"... ......"
apoi intrebi suparat shi nemultzumit de ceea ce constatzi shi singur intzelegand Iistoria dar incercand sa o transformi in aberatzie acuzand ca ars: "Ce aberatie mai este si asta?"
poi ce aberatzii itzi doreshti dumneata? e intrebarea! probabil itzi place sa auzi ceea ce shtii dumneata ca sunt adevaruri, alea din filmele cu pac-pac... sau de la martorii care nici ei nu shtiau ce se intampla, ca shi ei credeau ca chiar ii elibereaza sovieticii... shi unii mai cred pana shi astazi, ca i-a eliberat sovieticii de pacate... sau ca o sa-i elibereze americanii sau UE...

shi continui:
"evident ca rusii te-au eliberat, ALTFEL acum ai fi muncit pentru nemti la minele de uraniu ca SCLAV ANALFABET"

aducand astfel in discutie o ipoteza posibila, un drob de sare sau un bulgare de zapada sau un strigoi declanshator de avalanshe... probabil referindu-te la lagarele ascunse despre care nu se prea shtia nici de nemtzi ca sunt de munca shi exterminare, uitand ca dupa ele, avand dumneata shi altzii ca tine, subit o pierdere totala sau temporara de memorie, un lapsus, deci neluind in calcul ca rushii shi romanii shi toate popoarle din imperiul ocult bolshevic au intrat in lagare de exterminare pe termen lung, chiar tzarile lor au devenit lagare uriashe de munca shi exterminare... shi deci pretinzi ca eu ar trebui sa ma inchin lor shi sa-i apreciez pentru faptul ca ne-au "eliberat" de ceilaltzi ocultishti... dar iata ca nici noi inshine n-am fost mai buni, ca dupa ce au plecat sovieticii noi romanii am comis-o mult mai rau impotriva noastra inshine... facand cel mai teribil holocaust sufletesc shi trupesc de 40 de ani shi nu de 4 ani cat a durat razboiul... cantand imnuri shi ode "eliberatorilor"... alora care au confiscat razboiul de eliberare facut de regii Romaniei shi mai ales de regele nostru Mihai I... tot asha cum au confiscat shi revolutzia din '89... shi cum confisca ei mereu cate ceva... ca doar lupi-shi schimba parul (haina) dar naravul ba... limba de lemn shi meseria de propagandist patimash shi mincinos ramane... meseria de lemn, ce e in mana nu-i minciuna... chiar daca evolueaza mereu pe noi culmi ale succesului...

deci dumneata se pare ca nu shtii ca pe la Stei (fostul orash dr Petru Groza) oamenii munceau ca sclavii la minele de uraniu pentru "fratzii" sovietici... pana azi... contaminand zona, apa, mediul, oamenii... shi daca comentau erau internatzi in senatoriul de nebuni de la nucet... de unde nu mai iesheau vii... sau poate nu vezi cum vom munci sa scoatem aur pentru canadieni sau petrol pentru austrieci... sau cum taiem mereu toate padurile pentru baronii locali...

"Dar oare cine te-a eliberat, americanii sau englezii?
OHA!...poate doar in vis"

poi se pare ca dumneata nu-tzi aminteshti de perioada in care americanii shi canadienii bombardau neincetat rafinariile de la Brazi shi Ploieshti shi inarmau pe sovietici ca altfel cum crezi ca ar fi rezistat la asalturile fascishtilor shi nazishtilor shi hortishtilor shi la atacul terorist al romanilor care dupa ce shi-au eliberat Basarabia shi Bucovina s-au dus la atac cu caii shi cu carutzele shi cu doua tunuri din razboiul de independentza shi cu 3 gloantze shi cu o baioneta, dar n-au fost lasatzi ci li s-a cerut ca ei sa apere flancul... deci vezi cine i-a eliberat pe sovietici? shi nu e vis! dar noi dupa intoarcerea armelor ne-am eliberat singuri la porunca regelui Mihai I sau nu vezi ca am luptat singuri shi ei veneau in urma noastra? nu tzi-am aratat datele din registrele armatei? ca doar nu erau tampitzi sovieticii sa moara pentru noi... shi e normal... ci noi am luptat ca sa eliberam Ungaria shi Cehoslovacia poate alaturi de sarbii din sudvest... ca rushii din spate abea spre Germania au inceput ei ofensiva cand nemtzii deja shtiau ca razboiul e pierdut shi fugeau ca sa se predea americanilor iar noi ne-am intors in tzara... deci asta au eliberat sovieticii... au eliberat din functzii pe shfii de lagar shi le-au luat ei locul.

uite cum au invins rusii..cu asemenea imnuri infricosatoare ortodoxe ale razboiului sfint impotriva fiarei

poi ei erau cu fiara oculta ispistetzita din ascuns shi inca mai sunt cu ea, shi-i educa pe multzi in spiritul eroismului fiarei shi dreptatzii ei shi dumneata imi spui mie ca ei au dus razboiul sfant? poi au dus unii din ei, rushii sau din alte neamuri, ei sfintzii shi martirii din catacombe, ei au dus razboiul sfant cu pacatul shi patima, cei care nu s-au inchinat fiarei bagata prin biserici shi ei care nu s-au imbuibat cu minciunile sub haina sfanta asha ca-ntre lupi rapitori de tzara shi de tot ce se poate rapi de la oameni... de la popoare...

dincolo de politica ...pentru taranul ostas....totul este foarte simplu...a scuipat in palme si l-a luat de giltej pe Fritz!

poi nu Fritz era dushmanul lui, ci mai degraba fratz, deci nu fritz ci fratz! ca fratz venea din spate shi ramanea acolo sa dea indicatzii shi sa dicteze... ca shef shi stapan de sclavi... sau unde crezi ca mergea petrolul shi uraniu shi graul shi porumbul shi toate produsele romaniei? la fratz mergeau... la fratz... ca datorii, ca multzumiri ca ne-au "eliberat", ca ne "apara", shi ca ne "iubesc" fratzeshte ... asha cum dadeam altadata la inalta poarta... poarta lui isuleiman pasha... cu cadane shi ceva... ceva... baiazid.

dar sa vezi dumneata cum or muncii in iad mincinoshii... in minele lui nallucifarifer... la scos scai shi palamizi shi omizi shi furnici shi gandaci... de prin haine...

Last edited by vsovi; 27.10.2009 at 10:52:19.
Reply With Quote