Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 27.10.2009, 10:39:27
Evreulcelales's Avatar
Evreulcelales Evreulcelales is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Locație: Israel-Ierusalim
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Omule,tu vezi ce scrii?Vorbesti de ura si antisemiti,insa tu insuti esti plin de ea si de dorinta de razbunare.
Ura va genera tot ura la randul ei si se va intoarce impotriva celor care nutresc astfel de sentimente,le va devora sufletul.Oare nu tocmai asta ne arata acea pagina neagra de istorie?Oare nu ar trebui sa invatam din ea?Undeva,toate astea trebuie sa ia sfarsit!
Iertati,invatati sa iubiti si mergeti mai departe,oricat de greu ar parea.
Adevarata iubire si iertare este singura care ne poate elibera,pentru ca inaintea Tatalui,cu totii suntem frati.
Iar judecata Lui Dumnezeu,las-o in seama Lui,pentru ca stie mai bine ce face decat noi.
Stii tu Heaven care este una din marile diferente intre Evrei si crestini? Nu sti. Am sa-ti scriu:
Crestinii ar fi trebuit ,in acord cu religia lor sa iubeasca pe aproapele lui ca pe el insusi si cand primeste o palma pe obraz,sa intoarca si al doilea obraz ,sa nu sara la razbunare. Adevarul este ca dupa cum cunoastem istoria, cel putinin legatura cu evreii,multi dintre ei dau la o parte astea si schimba o religie de iubire cu una de ura. Evreii, nu sunt obligati sa iubeasca pe cineva si nu sa intoarca obrazul. Din acest punct de vedere,evreii sunt evrei si antisemitii sunt rai crestini. Ei nu iubesc pe aproapele lor si bineinteles nu numai pe evrei.
Am avut ocazii sa vorbesc si sa discut cu preoti care invata la universitatea din Ierusalim. Cat am incercat, nu am reusit sa gasesc la ei nici un cuvant de ura contra cuiva.