View Single Post
Vechi 27.10.2009, 13:09:25
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tzuculina1027 Vezi mesajul
Trebuia sa asculti de acel calugar.Multi dintre calugari sunt vazatori cu duhul dar nu spun deoarece au smerenie.Tu nu ai ascultat.El cu siguranta stia ca nu El este sortitul....si asa a vrut dumnezeu poate nu el era cel sortit.Si daca te iubea cu adevarat nu cred ca renunta la tine.Roaga-te si va fi bine.Linistete-te si dormi,mananca gasesti alta activitate...ia-ti un animal de casa si refugiaza-te...gandeste-te la altceva fa altceva nou.
Doamne ajuta
Pentru mine e sfatul??????

P.S. Sfatul tau e foarte bun, dar in mintea mea ceva nu se leaga in aceasta poveste; adica un calugar pe care il respecti foarte mult zice ceva ( da un sfat)...tu nu iei in considerare ceea ce a zis el, faci tot cum vrei tu, dupa care revii la el pentru a-i spune ca nu ai facut cum a zis el, si astfel stand lucrurile chiar mi se pare oarecum indreptatita reactia acelui calugar, numai ca tonul si cele spuse au sunat cam "irritating" .

En fin, eu oricum nu cred ca as sta la vorba cu calugari foarte duri si care se exprima astfel...pentru ca sunt o multime de calugari care stiu sa vorbeasca atat de intelept, frumos si cu calm, incat cu siguranta schimba multe in sufletul celor care ii asculta.
Reply With Quote