Citat:
În prealabil postat de Danut7
Daca Raiul e "gol" si talharul a murit, cum a fost el in ziua aceia cu Iisus in Rai?
|
Văd că chiar trebuie să-ți explic băbește. Compară textul din versiunea ortodoxă și cum ar trebui citit acel text. Vei vedea ce poate face o virgula prost plasata:
"43. Și Iisus i-a zis: Adevărat grăiesc ție
, astăzi vei fi cu Mine în rai." (Luca 23)
Și Iisus i-a zis: Adevărat grăiesc ție astăzi, vei fi cu Mine în rai.
Citat:
"Iar pe îngerii care nu și-au păzit vrednicia, ci au părăsit locașul lor, i-a pus la păstrare sub întuneric, în lanțuri veșnice, spre judecata zilei celei mari."
SUB Intuneric, IN LANTURI VESNICE SPRE JUDECATA ZILEI CELEI MARI.Unde este asta sub intuneric?
|
Demonologia nu este chiar domeniul meu de cercetare.
Citat:
Core,Datan,Abiron pe care pamantul i-a inghitit si focul i-a mistuit.
|
Aha, bănuiam eu ceva... însă Biblia nu spune că i-ar fi înghițit Iadul.
Citat:
Tu ai scris cu mainile tale , ca moartea e ca un somn si invierea la venirea Domnului e ca trezirea din somn, atunci inseamna ca si ce se intampla intre somn si trezirea de somn e la fel cu ce se intampla intre moarte si Invierea cea de apoi.In plus nu stiu cum va invia cineva fara suflet, punete si fa niste dezhumari si vezi ca din unele cadavre nu mai raman nici oasele, ca ele se descompun, s-au sunt mancate de tot felul de animale.
|
Dacă Dumnezeu poate face minunea învierii într-o secundă, ți se pare greu s-o facă la modul perfect? Daca ai credință nu e greu să admiți acest lucru. Și încă o dată: nu va trebui să "învie cineva fără suflet", acel cineva
va deveni un suflet viu când Dumnezeu face minunea învierii.