View Single Post
Vechi 27.10.2009, 17:47:49
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
P.S. Nu ma intereseaza cat de variata poate fi perceptia oamenilor asupra mea, pentru ca atat cat imi sta in putinta eu incerc sa imi vad de treaba ....dar daca 30 de oameni de pe strada ma considera hidoasa, 30 demodata, 20 cu parul prea lung, 50 prea slaba sau 60 prea inalta...aia nu e vina mea, si sincer chiar nu imi pot ghida viata astfel incat sa evit orice perceptie personala a celor care ma vad...cam asta e ideea. Tu zici de pantofi...eu zic ca poti ispiti si prin lucruri pe care nu le poti schimba la tine, si atunci chiar mi se pare ridicol sa spui ca tot ceea ce pot gandi oamenii despre noi e implicit vina noastra
Citind asta, si altele dinainte, mi-am amintit de o vorba desteapta spusa odata de o prietena: nu putem sa ne purtam in asa fel incat toata lumea sa aiba numai ganduri bune, sa nu ne invidieze, sa nu fie ispitita etc. Nici macar Hristos nu a trait asa: el a fost doar 'piatra de poiticnire' pentru multi. Multi nu l-au acceptat si l-au criticat. Or, el a fost fara de pacat...

Acestea fiind zise, bineinteles ca nu trebuie sa provocam ispita daca putem sa evitam asta, dar nici sa ne tot stresam de ce ar putea gandi altii pagubitor pentru ei din cauza noastra.