Subiect: Despre Sabat
View Single Post
Vechi 27.10.2009, 22:08:25
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

Eu intotdeauna ma odihnesc si sambata si duminica. Asta datorita birocratiei, nu lui Iehova. Si de fapt, ce ar mai conta o singura zi in destinul nostru? Ia uite...

Citat:
Un creștin, un musulman și un evreu vorbesc despre puterea religiilor proprii.
Creștinul:
- Știu că religia mea e cea adevărată, căci aveam o secetă teribilă în țară și era să mor împreună cu familia, cînd am făcut rugăciuni și atunci s-a întîmplat miracolul: în timp ce toată cîmpia era sub soarele arzător, pe terenul nostru cădea o ploaie torențială. Totul de jur împrejur ardea sub soare și pe terenul meu ploua. Din cauza asta, ne-am salvat familia mea și cu mine.
Musulmanul:
- Știu că religia mea e cea adevărată, căci eram în deșert și m-a surprins o furtună de nisip. Era să murim eu și cămila mea acoperiți de dune. Abia puteam respira cînd s-a întimplat miracolul. Întregul deșert era o furtună de nisip, dar în jurul meu și al cămilei mele a fost un calm total. Așa am ajuns pînă la o oază și ne-am salvat.
Evreul:
- Știu că religia mea e cea adevărată, căci mă plimbam în jurul casei mele într-o sîmbătă și am găsit un portmoneu pe jos, plin cu bani, dar fiind sîmbătă nu puteam să mă aplec să-l iau. Atunci s-a întîmplat miracolul: peste tot era sîmbătă, dar în jurul meu s-a făcut brusc vineri...
Acest topic este unul dintre nenumaratele certuri si discutii pierzatoare de vreme (dezbateri, m-a corectat odata tricesimusseptimus). Ce ar fi sa ramanem fiecare la sabatele lui si sa terminam dezbaterea?

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!