Cum pot fi iertat ? Ce sa fac''???
Raspunsuri Intelepte si Invatatuta Duhovniceasca ai prinit de la de la ante vorbitori mei cred ca daca ai vointa sa te MIntuiesti o poti dobIndi prin cainta adevarata adica parere de rau si rugaciune multa ascultare de duhovnic si ducerea canonului dat pina la capat spovedanie deasa si Impartasire de ai deslegare cit mai des ca aceasta este leacul cel mai de folos sa maninci trupul lui Hristos si sa bei Singele lui ca el sa te ierte si sa te curateasca de gIndurile care te framInta vezi,sa nu cazi In desnadesde ca aceasta vine de la cel rau el vine si sopteste in urechi si zice acum nu mai ai scapare acum esti al meu , in Iad ai sa ajungi , nu asculta soaptele lui ,pentru ca Dumnezeu atIt de mult a iubit lumea <In cIt a dat pe unicul Lui Fiu sa se jertfeasca pe cruce pentru ca noi sa dobIndim de vrem Imparatia cerului prin moartea si Invierea lui cea da a-treia zi, Hristos a spus indazniti ca eu am biruit lumea si moartea ,si spune de veti avea pacate cIt nisipul mari si intorcInduva va pare rau de faptele voastre si va pocaiti si nu le mai rpetati vor fi iertate si aruncate In groapa uitari,singurul pacat ce nu va fi iertat nici in viata aceasta si nici in cea viitoare este pacatul impotriva Duhului SfInt si Sfintei Treimi .
Vedem ca Dumnezeu prin Duhul Sfint Sfintilor Apostoli a dat darul de a lega si deslega toate cele ce se intimpla in poru lui Dumnezeu cel bine voitor , si parinti sInt urmasi si Primitori acestui Sfint dar deci daca ne ducem la Doctor si am primit doctoria de vindecare sa avem grija sa nu ne mai Imbolnavim iarasi.
Domnul Dumnezeu tatal sa te binecuvInteze cu Daru si cu Duhul LUi cel SfInt si cu viata vesnica ce a fagaduit Prin Iisus Hristos Domnul
AMIN AMIN AMIN
SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSRU SLAVA TIE
+ + + + + + + + + + + +
|